OVER ADD-ACTIVE

Add-active (komt van addictive) is in 2019 opgericht door Thomas. Een jaar later ging Sietske de samenwerking mee aan. Voor jou, en ook wel voor onszelf, zijn wij continu op zoek naar de meest unieke bestemmingen. Dit kan aan de andere kant van de wereld zijn, of gewoon in de gemeente waar we wonen. Je hoeft niet ver te gaan om moois te zien.

Ons doel: onze passie delen voor de actieve reizen, in binnen-en buitenland. En uiteindelijk het plannen van jouw reis een stukje makkelijker te maken. Resultaat: een gevarieerde reis- en wandelblog met meer dan 100 verhalen, ervaringen en tips.

We willen je bedanken voor een zeer mooie wandeling rond Reinhardstein. We hebben dezelfde mooie wandeling van 17km gelopen uit jouw blog, waar we zonder jouw artikel niet vanaf hadden geweten. Dus dankjewel voor het handige artikel!

Lezer blog

add-active.com Thomas en Sietske

THOMAS, BLOGGER BIJ ADD-ACTIVE EN REISBEGELEIDER

Ik ben Thomas en zelf hou ik van groepsreizen. Ik reis ook wel eens alleen, maar liefst ben ik (wel of niet als begeleider) op weg met een groep gelijkgezinden. Dat maakt mij als reisblogger uniek. Op deze reisblog ga ik daar dieper op in door artikels als “de voordelen van groepsreizen” en “ervaringen met enkele groepsreisorganisaties“. 

Ik heb een grote passie voor het noorden, maar mijn interesses reiken ook verder. Ik schrijf over landen als Noorwegen en Zweden, maar evengoed Kaapverdië, Nepal en Marokko. 

“Als fervent wandelaar en fietser leg ik ook focus op wandel- en fietsroutes dicht bij huis.”

Verder werk ik voltijds als freelance technisch tekenaar en dronepiloot. Vooral dat laatste komt zeer goed van pas in onze reisblog!

Mail me: thomas@add-active.com

Volg me: addactive_thomas

SIETSKE, BLOGGER EN WEBDESIGNER BIJ ADD-ACTIVE

Ik ben Sietske, jouw medereisgenoot in deze blog. Ik heb zelf meer dan twintig landen bezocht en natuurlijk staan er nog veel meer op mijn bucketlist. Ik ben gestart met bloggen voor vrienden en familie toen ik drie maanden in Suriname zat. Nog geen halfjaar later besloot ik om terug drie maanden naar het buitenland te gaan, deze keer naar Nepal. 

“In de Himalayas is mijn liefde voor het wandelen ontstaan.”

Daarnaast heb ik ook een grote passie voor marketing. Ik werk voltijds als marketingcoördinator en blijf mezelf bijscholen met cursussen zoals webdesign, data & analytics en copywriting. Deze vaardigheden komen ook in onze reisblog goed van pas.

Mail me: sietske@add-active.com

Volg me: addactive_sietske

SAMENWERKEN

Wil jij jouw diensten, product of accommodatie onder de aandacht brengen bij de actieve reiziger? Dan kunnen wij je hierbij helpen! Wij creëren content in de vorm van blogs, foto’s en video’s en delen deze via onze verschillende kanalen. (Wij hebben ook twee drones ter beschikking) 

Maandelijks hebben wij meer dan 5.500 unieke bezoekers op onze website, bereiken we 54.100 reizigers via onze social media en lezen meer dan 1.800 abonnees onze wekelijkse nieuwsbrief. 

Twijfel niet om ons te contacteren op info@add-active.com of via onderstaand contactformulier.

REFERENTIES

Bedankt om te komen en voor het super leuke filmpje, foto's en reviews! Nog veel succes met jullie blog activiteiten!

Ellen

Uitbater van een camping

Hartelijk dank, jullie hebben er iets heel moois van gemaakt! 

Simon

Uitbater van een camping

CONTACTEER ONS

Email 

info@add-active.com (algemene vragen)

thomas@add-active.com

sietske@add-active.com