Tuincamping in Ruiselede

ReizenReizen

Als scout voor Campspace zijn we een tuincamping gaan verkennen in Ruiselede. In de campspace aan de Pannemeersstraat vind je een mooie tuin dat zeer goed wordt onderhouden. Een volledige review van ons verblijf in de tuincamping in Ruiselede lees je in dit artikel!

Wat heeft de camping te bieden?

Je hoeft niet bang te zijn om in een drukke kampeerplaats terecht te komen. Normaal gezien worden maar een beperkt aantal mensen toegelaten. Er is een ruime voor- en achtertuin aanwezig dus aan privacy geen gebrek moest je er toch met meer dan 1 groep of koppel zijn.

Tuincamping in Ruiselede

Er is een degelijk toilet voorzien in een bijgebouw. Een volwaardige badkamer is er niet, maar de eigenaar wou deze zomer nog een buitendouche installeren. Voor héél lang hier kamperen is voor de meeste mensen dus een beetje moeilijk, maar die doelgroep heeft de eigenaar ook niet voor ogen. Ze willen vooral mensen ontvangen voor een paar nachten of mensen die op doorreis zijn. Campers en caravans zijn niet welkom en kunnen ook de tuin niet oprijden.

Tuincamping in Ruiselede

Deze tuincamping in Ruiselede heeft ook voorzieningen voor de dorstigen. Er is een koelkast aanwezig die reeds gevuld is en waar je zelf ook iets kan in plaatsen om koel te houden. Het aanwezige kampvuur kan je aansteken met het gratis hout dat ter beschikking wordt gesteld. Er is ook een BBQ voorzien.

Mijn indrukken

We werden bij aankomst hartelijk ontvangen en rondgeleid. De voorzieningen die ik hierboven al omschreef werden tijdens het ontvangst ook uitvoerig toegelicht. De hond was zo enthousiast dat hij wegliep met ons doosje thee, maar voor de rest is hij superlief. Als je minder fan bent van honden kunnen ze hem in de kennel steken.

We waren de enigste gasten voor die nacht dus was het knus zithoekje en het kampvuur volledig voor ons alleen. We konden genieten van een prachtige en rustige zonsondergang vanuit de tent.

Tuincamping in Ruiselede

Wat mij ook zal bijblijven was de mooie tuin. De combinatie van gemaaid gras met wild gras en bloemen is echt mooi. De tuin staat ook vol met streekeigen bomen en struiken. Ik deed er heel wat inspiratie op voor mijn eigen tuin!

Conclusie

Deze tuincamping in Ruiselede is een ideale plaats om een paar dagen tot rust te komen of als stop tijdens een doorreis. Alles wat je nodig hebt is aanwezig in de mooie tuin met streekeigen beplanting. We hadden een aangename tijd in een parel van Ruiselede.

Facebook
Pinterest
Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis wandelgids: wandelen in West- en Oost-Vlaanderen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang onmiddelijk een gratis wandelgids (77 pg) over wandelingen in West- en Oost-Vlaanderen in je mailbox!