The Place To Bee tuincamping

ReizenReizen

Als scout voor Campspace zijn we op bezoek geweest bij de tuincamping “The Place To Bee“. Deze camping vind je in de Bredestraat te Wanzele en beschikt over enkele leuke extra’s waardoor een bezoekje zeker de moeite waard is. Waarom dat zo is en hoe wij het hebben ervaren, leg ik haarfijn uit in deze review van “The Place To bee”.

Wat heeft “The Place To Bee” te bieden?

Meestal mag er maar één groep op hetzelfde moment aanwezig zijn dus je hoeft helemaal niet bang te zijn dat je gestoord zou worden, of dat er teveel lawaai zou zijn. Er werd een spiksplinternieuwe badkamer geïnstalleerd met toilet en douche. Het was de eerste Campspace die ik tegenkwam met zo een modern sanitair! Verder is er een grote overdekte schuur met onder andere een gezellige zithoek. Aangezien het die avond hard begon te regenen konden we heel goed gebruik maken van die zithoek! Er is ook voldoende plaats om een grote tafel te plaatsen om ook droog te kunnen eten. Een tafel en dergelijke zijn trouwens allemaal zaken die gratis kunnen voorzien worden door de eigenaars.

The Place To Bee

Er zijn enkele leuke extra’s aanwezig om je dagen te vullen tijdens je verblijf. De gastvrouw heeft een map uitgewerkt met allerlei info over wandelingen, fietstochten, etensplaatsen, … Wil je liever op de camping blijven? Je kan er darten, petanquen, kubben en zelfs cricket spelen. Als er kinderen mee zijn zullen ze zich niet snel vervelen! Er is verder nog een grote vuurschaal voorzien voor mensen die een kampvuur willen maken ‘s avonds.

Je kan optioneel een ontbijt krijgen bij “The Place To Bee” (9,5 euro). Het ontbijt bestaat voor een groot deel uit producten die gekweekt worden in de tuin waar je in kampeert. Producten die je zelf meeneemt kan je koel bewaren in de koelkast in de schuur. Er is ook een BBQ voorzien die je vrij mag gebruiken.

The Place To Bee

Wat vonden wij ervan?

Tijdens het hartelijk welkom en de rondleiding bleek al snel dat “The Place To Bee” zeer veel te bieden heeft aan de bezoekers. Je logeert eigenlijk in een oude, maar gerenoveerd hoeve en dat heeft zo zijn charmes. Vooral de badkamer was tiptop in orde en dat ben ik niet echt gewoon als ik ga kamperen. De zithoek is zeer gezellig ingericht en we hebben er meermaals in vertoeft tijdens het eten en slechte weer.

Nadat we één van de wandelingen hadden gedaan die in de map van de gastvrouw stond, werd het tijd om de spelletjes eens uit te proberen. Als je petanquet kan je kiezen tussen oude houten ballen of nieuwe metalen ballen (het is toch een groot verschil hoor). Het darten was iets minder ons ding maar we zijn verzot op tafelvoetballen! In de tafel moet je zelfs nog oude Belgische Franken steken (die uiteraard voorzien worden). Het is dus een oud, maar nog zeer goed werkend beestje!

The Place To Bee

Het ontbijt is een must als je kampeert bij “The Place To Bee”. Er is meer dan genoeg en veel lekkers uit eigen tuin. Ik ben er ook van overtuigd dat je het nog niet beu zal zijn na een paar dagen. In veel hotels kan je zelfs dergelijke uitgebreide en lekkere ontbijten niet krijgen!

The Place To Bee

Conclusie

Wil je met een groep vrienden enkele dagen weg om te kamperen, maar toch met enkele voorzieningen die een beetje extra luxe geven? Dan is “The Place To Bee” een goede camping voor jou! Je hebt er alle ruimte die je nodig hebt en er valt voldoende te beleven. Het ontbijt is de kers op de taart die voor mij het plaatje compleet maakte.

Facebook
Pinterest
Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis wandelgids: wandelen in West- en Oost-Vlaanderen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang onmiddelijk een gratis wandelgids (77 pg) over wandelingen in West- en Oost-Vlaanderen in je mailbox!