We zijn een klein team dat bestaat uit 2 reizigers met veel vaardigheden en ervaring. We houden van wat we doen, en we doen het met passie. Maak kennis met het Add-active team!

Thomas Michels

 

Blogger en reisbegeleider
thomas@add-active.com

 

Ik ben Thomas en zelf hou ik enorm van groepsreizen. Ik reis ook wel eens alleen, maar liefst ben ik (wel of niet als begeleider) op weg met een groep gelijkgezinden. Op deze reisblog ga ik daar regelmatig dieper op in door artikels als “de voordelen van groepsreizen” en “ervaringen met enkele groepsreisorganisaties“. Dat maakt mij als reisblogger uniek.

 

Ik heb een grote passie voor het noorden, maar mijn interesses reiken natuurlijk veel verder. Ik schrijf over landen als Noorwegen en Zweden, maar ook evengoed over Kaapverdië en Marokko. Als fervent wandelaar en fietser leg ik ook focus op wandel- en fietsroutes dicht bij huis.

Sietske Poppe

 

Blogger
sietske@add-active.com

 

Ik ben Sietske, jouw medereisgenoot in deze blog. Ik heb zelf meer dan twintig landen bezocht en natuurlijk staan er nog veel meer op mijn ‘bucketlist’. Mijn passie voor reizen is pas echt begonnen toen ik in mijn laatste jaar universiteit de kans kreeg om drie maand naar Suriname te gaan. Dit was zo een geweldige ervaring dat ik nog geen halfjaar later besloot om terug drie maand naar het buitenland te gaan, deze keer naar Nepal. Hier in de Himalayas is dan ook de liefde voor het wandelen ontstaan. 

 

Wat ik misschien nog wel leuker vind dan het reizen zelf, is de voorpret. Wat is het heerlijk om die ouderwetse kaarten open te slaan, de do’s en don’ts van de bestemming op te zoeken om dan de ideale roadtrip of wandelroute vast te leggen.

Facebook
Pinterest
Twitter