Gratis wandelgids ‘Wandelen in West- en Oost-Vlaanderen’


Geniet van deze uitgebreide wandelgids!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang onze gratis wandelgids “wandelen in West- en Oost-Vlaanderen”.

Ik wil een gratis wandelgids!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week een reistip in jouw mailbox + een gratis wandelgids ‘Wandelen in West- en Oost-Vlaanderen’

Ik heb jullie wandelgids ‘Wandelen in West- en Oost-Vlaanderen’ gedownload en vind deze heel interessant en praktisch opgebouwd … een mooi initiatief !!

Wie zijn wij?

Wij zijn Sietske en Thomas. In 2018 beleefden we samen een onvergetelijk avontuur op de flanken van de Toubkal in Marokko. De vriendschappen die werden gesmeed tijdens die reis zorgden er 2 jaar later voor dat we nu samen bloggen!

Add-active (komt van addictive) werd in oktober 2019 opgericht door Thomas, en een jaar later kwam Sietske erbij. Elk hebben we onze eigen verhalen, ervaringen en favoriete regio’s. Dit zorgt ervoor dat deze reisblog zeer gevarieerd is, maar wel (voornamelijk) focust op actieve en avontuurlijke reizen.

Met veel passie delen we onze ervaringen, foto’s en bevindingen. Dit kan aan de andere kant van de wereld zijn, maar ook gewoon in de gemeente waar we wonen. We begeleiden reizen en wandelingen voor wie wil. Aarzel dus niet om ons te contacteren bij vragen. We staan uiteraard ook open voor eventuele samenwerkingen.

Geniet ervan!


Lees meerFacebook-f


Pinterest


Instagram


Youtube