SAMENWERKINGEN

Wil je een bestemming, merk, product of accommodatie onder de aandacht brengen bij de actieve reiziger? Dan kunnen wij jou hier bij helpen! Voor elke opdracht maken we een specifieke offerte op. Kleinere opdrachten doen we soms gratis. De opdrachten worden persoonlijk door Thomas of Sietske (of door beide) uitgevoerd afhankelijk van de specifieke vraag, locatie of tijdstip. Hieronder enkele voorbeelden van samenwerkingen waar we reeds voor worden gevraagd. Staat jouw soort opdracht er niet tussen? Geen probleem, wij denken graag met jou mee hoe we samen tot het beste resultaat komen.  Twijfel niet om ons te contacteren op info@add-active.com of via het contactformulier onderaan. 

GOPR1221_Easy-Resize.com_

Campings verkennen

Ben jij eigenaar van een camping? En wil je meer bezoekers aan trekken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als wij langskomen om een camping te verkennen sturen we achteraf volgende zaken door:

- Bewerkte foto's
- Filmmateriaal
- Een gemonteerd reclamefilmpje
- Wij hebben ook een drone ter beschikking!

Wij posten ook een review op onze blog en een vermelding op al onze social media.

Begeleiden reizen

Reizen begeleiden

Heb jij een reisorganisatie en zoek je nog een begeleider? Of je wil misschien met vrienden op reis maar je zoekt iemand met knowhow over avontuurlijk reizen in het algemeen?

Dan kunnen wij helpen om jouw reizen goed te laten verlopen en zelfs een extra dimensie te geven! Wij hebben al jaren ervaring in het reizen én het begeleiden van reizen.

Sietske van add-active

Creëren van content

Je hebt al opgemerkt dat we al heel wat content gemaakt hebben over avontuurlijk reizen en nog veel meer. Ook jouw accommodatie, activiteit, merk of product delen wij graag via onze kanalen!

Maandelijks hebben wij meer dan 5.500 bezoekers op onze website, bereiken we 38.300 reizigers via onze social media en volgen 1.300 lezers onze wekelijkse nieuwsbrief.

Uiteraard bepaal je wel zelf de kwaliteit van je activiteiten. Ben jij ervan overtuigd dat jij kwaliteit aflevert? Wij zetten het hier graag in de picture!

0
Bezoekers website
0
Maandelijks bereik social media
0
Emailabonnees

Hartelijk dank, jullie hebben er iets heel moois van gemaakt! 

Simon

Uitbater van een camping

Bedankt om te komen en voor het super leuke filmpje, foto's en reviews! Nog veel succes met jullie blog activiteiten!

Ellen

Uitbater van een camping

INTERESSE? CONTACTEER ONS!

Email 

info@add-active.com (algemene vragen)

thomas@add-active.com

sietske@add-active.com

Facebook
Pinterest
Twitter